Rutiilkvarts – Jaspis

INGLIJUUKSED ehk rutiilkvarts. Rutilatsioon (tina sisaldus) tekitab kvartsile väga võimsa tervendava välja, kuna võimendab kristallist läbivoolavat kõrgema energia voogu, juhtides selle otse kehasse. Väljendab kosmilise valguse täiuslikku tasakaalu ning on hinge valgustaja. Rutiilkvarts (ehk inglijuuksed) aitab kõrvaldada takistusi vaimse kasvu teel ning lahti lasta minevikku, kutsudes üles andestamisele kõikidel tasanditel. Avab aura, lastes tervendava energia sisse ning – filtreerides välja negatiivse energia –, aitab vabastada allasurutud emotsioone ja on abiks enesele otsavaatamisel ning eneses oleva pimeda poole aktsepteerimisel ja transformeerimisel. Tagab ülivõimsa kaitse psüühilise rünnaku korral. Varasemate elude tervendamisprotsessis eemaldab rasked energiad ja aitab mõista, millised eelmistes kehastustes kogetud sündmused mõjutavad olevikku kõige enam. Ühendab meid hinge õppetundidega ning on abiks praeguse elu ülesande mõistmisel. Rutiilkvarts tungib probleemide juurteni, toetab üleminekuperioodidel ja suunamuutuste korral. Emotsionaalsel tasandil leevendab rutiilkvarts sünget meeleolu ning toimib antidepressandina. Vabastab hirme, foobiaid ja ärevust, aitab muuta ja ümber pöörata enesevastast käitumist.

INGLIKIVI ehk PETALIIT avab ühenduse kosmilisega teadvusega ning tagab ohutu keskkonna vaimsete kontaktide või nägemuste hõlbustamiseks; petaliit soodustab vaimset puhastumist ja aitab transformeerida teie elus esinevate ebakõlad; on eriti tõhus kivi esivanematelt ülekandunud mustrite ja suguvõsa karma tervendamisel, kuna viib teid tagasi häire tekkimise eelsesse aega ning aitab vabastada mis tahes negatiivset karmat; puhastades aura ja mentaalkeha negatiivsetest energiatest, on petaliit abiks ka ahistavate sidemete läbilõikamisel; ühendades teid teie kõrgema olemusega, katkestab see kivi manipulatsiooni kõikidel tasanditel ning neutraliseerib musta maagia; kõrge vibratsiooniga roosa petaliit on ka kaastunde kivi, mis tugevdab emotsionaalkeha, puhastab südame meridiaani ning aitab vabaneda emotsionaalsest taagast, avades tee külluslikule armastusekogemusele.

 

JASPIS mis on tuntud kui „ülim toitja”, hoiab ja toetab stressirohketel aegadel, ühendades tervikuks elu kõik erinevad aspektid. See kivi soodustab šamaanirännakuid, pendliga töötamist ning unenägude meeldejätmist. Kaitset pakkudes kogub jaspis endasse negatiivse energia, tasakaalustab yini ja yangi ning viib füüsilise, emotsionaal- ja mentaalkeha eeterkehaga vastavusse. Andes julgust probleemidele enesekindlalt vastu seista ning enda suhtes ausaks jääda, tagab jaspis otsusekindluse kõigis püüdlustes ning on toeks olukorras, kus konflikt on vältimatu. See kivi soodustab kiiret mõttetegevust, parandab teie organisatoorseid võimeid ja ettenägemisvõimet uute projektide algatamisel, samuti ergutab kujutlusvõimet ning aitab teie ideedel realiseeruda.

 

BRETŠASTANUD JASPIS (hematiidisoontega jaspis) on suurepärane abiline, mis aitab teil leida emotsionaalset taasakaalu ning püsida kahe jalaga maa peal. Sobib väga hästi inimestele, kes kipuvad liialt “peas elame”. Bretšastunud jaspis aitab vabaned üleliigsest energiast pea piirkonnas ning soodustab mõtteselgust.

KAMBABA JASPIS on suurepärane kaitsekivi, mis pakub kaitset nii tavamaailmas kui astraaltasandil rändajatele. Kambaba jaspis on võimas maandav kivi, mis sobib hästi tervendamiseks. See kivi rahustab meelt ja võimendab rahutunnet, vähendab hirmusid, tõstab eneseusaldust, inspireerib ja julgustab, aitab saada ühenduse sisemise tarkusega ning parandab suhteid teiste inimestega. Kambaba jaspis on ka suurepärane abivahend aurade nägemiseks ja interpreteerimiseks ning aitab saada ühendust Akašši kroonikatega. Füüsilise keha tasandil aitab kambaba jaspis kehal vitamiine ja mineraale assimileerida ning toetab keha mürkidest vabanemist. Kambaba jaspis mõjub energeetiliselt toniseerivana pikemast haigusest tervenejatele, tugevdab immuunsüsteemi ning toetab rakkude taastumisprotsessi.

LEOPARDINAHA JASPIS. Räägitakse, et leopardinaha-jaspis seab jalule tasakaalu valguse ja pimeduse vahel, aidates mõista, et tumedus on vaid valguse täiendpool, mitte selle vaenlane. See kivi on kujumuutjate kivi, mis aitab liikuda maailmade vahel. Leopardinaha-jaspis toetab karmiliste kokkulepete ning enne kehastumist sõlmitud hingedevaheliste lepingute täitmist. Kui need kokkulepped ja lepingud pole aga enam mingil põhjusel toimivad, siis aitab see kivi need tühistada või leida neile uue vormi. Leopardinaha-jaspis aitab teil saada vabaks välistest mõjutustest ning toetab sisemise juhtimise kuulamist ja järgimist. See kivi vähendab ebakindlust, tervendab emotsionaalkeha ning tugevdab individuaalsuse tunnet. Kui soovite leida tasakaalu pasiivsuse ja aktiivsuse, vaimususe ja emotsioonide vahel, siis sobib selleks just leopardinaha-jaspis. Tugevdades keha loomulikku vastupanuvõimet, toetab leopardinaha-jaspis ka tervena püsimist.

MEREKARBI MARMOR-JASPIS ühendab endas marmori ja jaspise omadused. See kivi on pärit Hiinast ning kuigi seda levitatakse enamasti merekarbi jaspise nime all, on sisuliselt tegemist marmoriga. Maandav ja kaitsev merekarbi marmor-jaspis on abiks mees- ja naisenergiate tasakaalustamisel. Lisaks väestab ja tugevdab see kivi kandaja füüsilist, mentaalset ja vaimset olemust.

MOOKAIIT on üks jaspise eri vormidest. Mookaiit loob tasakaalu sisemise ja välise kogemuse vahel. See annab mõlemat – nii soovi uute kogemuste järele kui ka sügava rahu, millega neid vastu võtta. See kivi teeb nähtavaks kõik võimalused ning aitab seejärel õigete valikute tegemisel. Füüsiliselt on mookaiit stabiliseeriv kivi, mis tugevdab immuunsüsteemi, toetab haavade paranemist ning puhastab verd.

OOKEANIJASPIS avastati Madagaskaril, kus seda kaevandatakse maa ja mere piiril. Väidetavalt on see kivi seotud Atlantisega ning sisaldab endas iidseid müstilisi teadmisi. Ookeanijaspise mustrid sümboliseerivad kõige omavahelist seotust. Aidates meil toime tulla muutustega, meenutab see rahustav ja toetav kivi, et elu on tsükliline, rütmiline ja voolav. Õrnalt ja kindlalt toimiv ookeanijaspis toob pinnale kauapeidetud lahendamata emotsionaalsed probleemid ning aitab meil võtta vastutuse iseenda ja oma elu eest enese kätte. Jõuduandev ookeanijaspis pakub kaitset kõikvõimalike negatiivset energiate korral ning aitab meil jääda armastavaks – nii iseenda kui ka teiste vastu.

PILTJASPIS on seotud eelkõige Maa-Emaga ning vahendab meile Tema toetust, tervendust, nõuandeid ja kohalolekut. Piltjaspise peal olevad “pildid” sisaldavad aga sõnumeid minevikust. See kivi aitab pinnale tuua peidetud süütundeid, kadedust, viha, armastust ning teisi allasurutud mõtteid ja tundeid, mis võivad pärineda kas sellest kui eelnevatest eludest. Pärast allasurutud mõtete ja tunnete teadvustamist, need vabanevad ja lahustuvad ning avaneb kogetu taha peidetud suurem ja sügavam õppetund. See aitab meil liikuda oma teekonnal edasi üha suurema valguse ja iseenda vaimse olemuse omaksvõtmise poole. Lisaks leevendab piltjaspis hirme, stimuleerib immuunsüsteemi ning puhastab neere.

PUNANE JASPIS. Peale selle, et punane jaspis kannab jaspise üldisi omadusi, pakub ta õrna stimulatsiooni, maandades energiat ja aidates lahendada ülekohtuseid olukordi. Punane jaspis toob probleemid päevavalgele enne nende ägenemist, moodustades suurepärase rahustava „murehelme”, mida on hea peos hoida. Padja all aitab see paremini unenägusid meelde jätta. Juurtšakrat stimuleerides, aurat puhastades ja stabiliseerides suunab punane jaspis negatiivsuse tagasi selle allikasse. Punane jaspis maandab seksuaalset agressiivsust, häälestab partnereid teineteisele ning toetab tantristlikke seksuaalpraktikaid.

SISEMAA-JASPIST kaevandatakse Austraalias. Sisemaa-jaspis näitab meile, et paradiis pole midagi kauget ja kättesaamatut ning et me võime kogeda taevast maa peal just nüüd ja praegu. Sisemaa-jaspis ühendab endas suure väe ning puhta õrnuse ning aitab neid kvaliteete meie olemuses aktiveerida.

5 arvamust “Rutiilkvarts – Jaspis

  1. It’s perfect time to make some plans for the long run and it is time to be happy. I have learn this publish and if I may I want to suggest you few attentiongrabbing things or advice. Maybe you could write next articles regarding this article. I desire to read even more things about it!

  2. As I web site possessor I believe the content material here is rattling great , appreciate it for your hard work. You should keep it up forever! Good Luck.

Lisa kommentaar